Zondag 3 mei werden Carlijn van der Veen (bovenste rij rechts), Sylke Willekens (onderste rij rechts), Meike van der Windt (bovenste rij links) en Nikki Meijer (onderste rij midden) met het team meisjes onder de 13 van WOC (Waterpolo Opleidings Centrum) Regio West kampioen van Nederland.

2412-20150505072913De WOC teams, zijn teams samengesteld uit de talenten van de verschillende regio’s in Nederland. Gedurende het hele seizoen spelen deze regio’s een competitie waarvan de finale afgelopen weekend in Eindhoven plaats vond.

Na een spannende finale (eindstand 9-8) wist WOC Regio West de landstitel binnen te slepen.
De meiden vertrekken met hun WOC team en het WOC team van meisjes boven de 15 voor een vijfdaagse trainingsstage naar Servië. Daarna gaan Syllke, Meike en Nikki zich voorbereiden op de hopelijk volgende landstitel met het team DG1 van ZPB H&L Productions.