De herenselectie van ZPB H&L Productions heeft een derde versterking voor komend seizoen. Na Ton van der Velden en Yorick ter Heegde trekt ook Jari Krijgsman naar de Barendrechtse Eredivisionist. De 19-jarige linkshander komt over van Widex GZC Donk uit Gouda waar hij in 2014 nog in de Goudse selectie zat in de strijd om het landskampioenschap. Coach John van den Burg toont zich tevreden met de linkshandige aanwinst: “Dit biedt ons tactisch toch weer wat extra mogelijkheden. Bovendien denk ik dat Jari goed in de groep zal passen.”

Krijgsman is van origine een Lekkerkerker en is zijn waterpolocarriere gestart bij BZC Bergambacht. Na enkele jaren veel trainingsuren, EJK-deelname met Jong Oranje en een debuut op 15-jarige leeftijd bij AZC uit Alphen klopte Widex GZC Donk op de deur. Jari: “Na twee fijne jaren in Gouda heb ik de keuze gemaakt om naar ZPB H&L Productions te komen. Ik hoop mij hier goed verder te kunnen ontwikkelen en denk goede speeltijd te kunnen krijgen op het hoogste niveau.”┬áJari studeert Technische Bedrijfskunde in Rotterdam en het reizen is naar eigen zeggen goed te doen. “Bovendien heb ik veel vertrouwen in de trainer en de selectie en geloof ik dat dit team hoge ogen kan gooien in het nieuwe seizoen. Ik heb er waanzinnig veel zin in en ik hoop met hard werken en plezier bij ZPB mooie resultaten te behalen.”

Jari Krijgsman