Het Bestuur draagt graag de volgende kandidaat voorzitter voor: Sjoerd Feenstra. Sjoerd is verkiesbaar voor de komende Algemene Ledenvergadering op 24 augustus 2015. Hij stelt zich voor:

“Zo’n 35 jaar geleden ben ik als klein jochie lid geworden van ZPB. Ik ben begonnen met zwemmen en enkele jaren later ook gaan waterpolo├źn. En dat doe ik nog steeds, met veel plezier.

Ik ben ook al sinds ik me kan herinneren actief voor de vereniging. Uiteraard met de reguliere zaken als jurytafel en bardiensten, maar ook met commissiewerk en ook een aantal jaar bestuurswerk. Ook heb ik de website in het leven geroepen en ben ik er altijd bij betrokken gebleven.

Ik heb ook veel te danken aan de vereniging. Ik heb sportieve successen gevierd, teleurstellingen kunnen verwerken, fantastische avonden beleefd in clubhuis De put, vrienden gemaakt en zelfs mijn vrouw ontmoet.

Ik hoop dat mijn kinderen dit ook kunnen meemaken en daarom wil ik graag voorzitter worden van ZPB. Om er voor te zorgen dat onze mooie club nog in lengte van jaren de mooiste club van Nederland zal blijven.”

Sjoerd Feenstra