Ongeveer een maand geleden wisten we u te vertellen dat de renovatie van ons clubhuis was gestart en dat het volledige interieur gestript was. Inmiddels is er met dank aan het Rabobank Coƶperatiefonds en zeker ook de inspanningen en bijdragen van Robert Broekers (vloer), Unica (electra en water), De Goede (schildermaterialen) en Schefferlie (schilderwerk) en van enkele hardwerkende leden een flinke start gemaakt met de wederopbouw.

Zoals te zien op de foto’s zal het nieuwe clubhuis een andere indeling kennen en wordt de bar en de volledige uitstraling vernieuwd. Bij de officieuze start van het seizoen, het Gerard van de Burg tournooi zal het clubhuis klaar zijn en door alle leden bewonderd kunnen worden. Hou deze site in de gaten voor de voortgang!

2 Replies to “Een nieuw seizoen, een nieuw clubhuis – update”

  1. Als alles zo mooi als de vloer wordt dan hebben we binnenkort niet alleen het gezelligste clubhuis van Nederland, maar ook het mooiste! šŸ˜‰

Comments are closed.