Hallo Jumbo!

Is dit reclame?
Nee, zeker niet. Dit is een mooie Muntenactie voor ZPB H&L Productions en enkele andere Barendrechtse clubs. De twee Jumbo’s in Barendrecht bieden de mogelijkheid om met je gekochte boodschappen voordeel voor je eigen vereniging te halen. Een vette lokale actie van de twee ondernemers.

Wat kan ik daarvoor doen dan?
Blijf of ga boodschappen doen bij de Jumbo! Bij iedere 20 euro aan boodschappen krijg je een munt. Deze munt gooi ja na de kassa in de koker van ZPB (goed opletten)! Iedere munt levert onze club een leuk bedrag op. Mooie win-winsituatie toch?

En verder?
Komen er ook nog specifieke acties op producten om extra munten te sparen. Superleuk voor thuis en voor je club dus. Wij sturen je de wekelijkse acties door via nieuwsbrief en social media. De muntenactie duurt in totaal twee maanden. Dus de komende 9 weken wordt het hamsteren bij de Jumbo!

Hallo Jumbo

One Reply to “Vanaf woensdag 16 september: Winkel bij de Jumbo en spaar munten -UPDATE-”

Comments are closed.