De afgelopen zomer is de bezetting van twee belangrijke commissies gewijzigd. Zowel de samenstelling van de Zwem Commissie (ZC) als van de Waterpolo Commissie (PC) is veranderd.

Zwem Commissie

De afgelopen maanden was de bezetting van de ZC niet afdoende waarop er naar nieuwe mensen is gezocht. Dit heeft geleid tot een sterke bezetting van de nieuwe ZC: maar liefst acht mensen hebben aangegeven zich in te willen zetten om de zwemafdeling goed te laten draaien enĀ  toekomstvast te maken. Er zal naast een gezonde en gezellige zwemafdeling waar iedereen met plezier kan sporten ingezet worden op een meerjarenbeleid, duidelijke communicatie naar (aspirant)leden en de jeugd. De samenstelling is als volgt: Ramon de Bondt (vz), Leon de Vries, Kim Devens, Richard de Rouw, Peter van Osnabrugge, Linda Janssen, Charity Looi en Martijn Zuijdweg. Sander van der Straaten heeft aangegeven het wedstrijdsecretariaat te willen blijven doen. Het Bestuur is erg blij met de toegezegde inzet en wenst de nieuwe ZC veel succes.

Polo Commissie

De PC heeft afscheid genomen van Leendert den Braasem die zijn werk en het secretariaat van de PC niet meer kan combineren. We danken hem voor zijn inzet en verwelkomen Marian Meijer als nieuwe (tijdelijke) polosecretaris. Marian is bekend met de taak en we zijn blij dat ze de club uit de brand wil helpen. De komende maanden zal de PC op zoek gaan naar een permanente invulling.