Gisterenavond heeft voorzitter Sjoerd Feenstra ons verbouwde clubhuis de Put heropend met een fikse ruk aan de bel. Dit werd gedaan in aanwezigheid van alle sponsoren, commissies, de leden van de selecties van ZPB, wethouder Lennart van der Linden en de vertegenwoordigers van het Rabobank Coöperatiefonds Mevr. Pauline Olbertz & Dhr. Piet Renes. Voordat het officiële moment daar was werd er uiteraard stil gestaan en dank uitgesproken naar alle partijen die deze verbouwing mogelijk hebben gemaakt door inzet en sponsoring en in het bijzonder het Rabobank Coöperatiefonds en de leden van de (geheime) verbouwingscommissie; Sander van der Made, Maurits Butter, Richard Schoenmaker en Kirsten van der Hoek.

DSC_2627  DSC_2661

Wethouder Lennart van der Linden liet daarbij nog weten dat het college inmiddels serieus onderzoek doet naar de komst van een buitenbad bij het Inge de Bruijn zwembad. Hij kon onze club nog niets beloven over de komst van een buitenbad maar kon wel toezeggen dat er echt serieus gekeken wordt naar de mogelijkheid voor het aanleggen van een buitenzwembad dat, als het er komt, op een zo breed mogelijke manier inzetbaar moet zijn. Dus niet alleen voor recreatie maar ook voor wedstrijdzwemmen en waterpolo.

DSC_2658 DSC_2671

Ook werd er vooruitgekeken naar het komende waterpoloseizoen en als kers op de taart een sponsorcontract getekend. De komende 3 jaar zullen de namen Synergist BV en eServiceware BV, beide bedrijven van Petra de Mol-Coenen, op de kleding van onze dames- & herenselectie pronken. Hierover later meer.

Foto’s; Jordi Menheer / Barendrechtnu.nl.