Tijdens de heropening van ons prachtige Clubhuis de Put was er ook nog fantastisch nieuws vanuit de Stichting Steunfonds. Zij hebben voor de komende 3 jaar een overeenkomst gesloten met Petra de Mol-Coenen die met haar bedrijven Synergist BV en eServiceware ons eerste dames- en herenwaterpoloteam in mooie kleding zal steken.

IMG_0946

Synergist BV zal pronken op de kleding van onze dames. Dit bedrijf levert, verkoopt, installeert en implementeert Exact software oplossingen als Exact Synergy, Exact Globe en Exact Online. Met deze software kunnen diverse afdelingen binnen een organisatie optimaal samenwerken. Naast het leveren van deze software traint Synergist BV ook de gebruikers voor een optimale toepassing van deze software. In Nederland levert Synergist hun diensten aan onder andere; Het Rotterdams Philharmonisch Orkest en de Sociaal Economische Raad (SER) daarnaast hebben zij afnemers van Denemarken tot Dubai..
Synergist_synergie met exact software

Op de kleding van de heren zal eServiceware BV te bewonderen zijn. eServiceware is een Visma Expert Centre. Dit betekend dat eServiceware alle Visma software oplossingen verkoopt, levert, installeert en implementeert. Daarnaast is dit bedrijf ook gespecialiseerd in het opleiden en trainen van de gebruikers van deze software waaronder Accountview Software. Met Accountview kunnen alle administratieve bedrijfsprocessen binnen het MKB worden geautomatiseerd. Van voorraadbeheer tot projectmanagement en alles gekoppeld aan een betrouwbare financiële administratie. Klanten van eServiceware zijn te vinden in heel Nederland. Van lokaal in Barendrecht tot aan IHC Holland Merwede zij mogen alle accountantskantoren van Baker Tilly Berk tot hun klanten rekenen.
Eserviceware_payoff uniek met visma software

 

IMG_0927

Voorafgaand aan het zetten van de handtekeningen vertelde directeur van beide bedrijven, Petra de Mol-Coenen, waarom ze voor het sponsoren van ZPB gekozen heeft. Enkele jaren geleden was zij, als deelneemster van team MC Lust, voor het eerst aanwezig bij het jaarlijkse bedrijventoernooi en toen viel het haar al op hoe gastvrij en vriendelijk ze ontvangen werd. Na nog meer bezoeken aan onze club en enkele wedstrijden van Heren 1, waar ze merkte dat de regels van het voetbal echt niet van toepassing zijn op waterpolo, voelde ze zich net zo thuis als dat zij haar opdrachtgevers wil laten voelen. Bij de bedrijven van Petra staat de koffie ook altijd klaar en word je altijd vriendelijk, open en enthousiast ontvangen. Toen zij werd benaderd om na te denken over sponsoring van onze club was ze er dan ook snel uit. ZPB past bij haar en de bedrijven Synergist BV en eServiceware BV.

IMG_0938

 

Foto’s gemaakt door Katrin Peijer.