Vier ZPB-teams in de halve finale beker! Dames 2 en Heren 2 wonnen afgelopen weekend in de kwartfinale ManMeer Cup en voegen zich zodoende bij Dames 1 en Heren 1 in de halve eindstrijd om de prestigieuze beker! Het eerste weekend van februari belooft nu al historisch te worden.

Dames 2 kon na een moeizame eerste periode netjes afstand nemen van OZ&PC 1. Na 3-3 sloeg de thuisploeg een gat naar 7-3. Deze voorsprong is niet meer in gevaar gekomen, met een zeer nette 10-6 eindstand als gevolg. Heren 2 begon aanvankelijk met speels gemak tegen De Ham. Bij een 4-0 tussenstand leek er geen vuiltje aan de lucht, maar De Ham gaf zich zeker nog niet gewonnen. De ploeg knokte zich terug naar 7-7, waarna ZPB alsnog de trekker kon overhalen in de laatste periode: 9-8.

Zet de volgende data alvast dikgedrukt in je agenda!

5 – 6 – 7 februari
KNZB Beker (over twee wedstrijden, uit en thuis):
ZPB H&L Production Heren 1 – Polar Bears 1
ZVL-BAM – ZPB H&L Productions Dames 1

ManMeer Cup (één wedstrijd):
ZPB H&L Productions Dames 2 – Widex GZC Donk 2
ZPB H&L Productions Heren 2 – UZSC 3