Komende zaterdag verwelkomt ZPB in eigen huis achtereenvolgens Polar Bears (heren) en UZSC (dames). Bij de mannen zal Heren 2 om 16:30 uur starten tegen Polar Bears 2. Deze wedstrijd zou zomaar de opmaat kunnen zijn voor een eventuele bekerfinale.

Dames 1 volgt daarna direct tegen UZSC (18:00 uur). UZSC neemt de tweede plaats in in de Eredivisie en zal niet voor 0 punten naar Barendrecht komen. Bij winst voor onze dames maken ze goede stappen in de subtop van de competitie.

De tweestrijd tussen ZPB Heren 1 en Polar Bears brandt los om 19:30 uur. Deze karakteristiek beladen wedstrijd wordt voor genodigden voorbeschouwd door Mr. Rijnmond Sport Jan Dirk Stouten en herenbondscoach Robin van Galen (let op: enkel voor genodigden). Het duel tussen de nummers 2 en 6 is van groot belang voor de ranglijst, daar het verschil in punten slechts 3 is. Wordt Barendrecht thuis wederom een onneembare vesting? Mooi detail: volgende week spelen beide teams de halve finale beker, tegen elkaar.

Om 21:00 uur sluit Dames 2 af tegen UZSC 2. De ZPB dames staan tweede in de Reserve Eredivisie en bij winst zaterdag nemen ze de koppositie over van UZSC! Vier mooie duels dus om bij aanwezig te zijn.

16:30 uur Heren 2 – Polar Bears 2

18:00 uur Dames 1 – UZSC

19:30 uur Heren 1 – Polar Bears

21:00 uur Dames 2 – UZSC 2