Na de halve finales van onze vier hoogste teams hadden we gemengde gevoelens. Met Dames 1 en vooral Heren 1 strandend vlak voor de eindstreep is deze unieke situatie toch niet helemaal uitgepakt zoals we vooraf hoopten.

Maar, maarrr… We gaan wél naar Heerenveen. En met twee teams maarliefst! Heel ZPB mag zich opmaken voor een fantastisch waterpolofeest in het Hoge Noorden van ons land. De ManMeer! Cup finales zijn karakteristiek erg druk bezocht en staan boordevol hoogspanning. Volle tribunes en een leuke clubdag zijn het gevolg.

Gaan we deze nationale prijzen pakken? Met jou erbij moet dat zeker kunnen! De finales worden gespeeld op zaterdag 30 april in Sportstad Heerenveen. Dat duurt nog even, maar door de vele kapers op de kust is er een voorverkoop tot 23 februari! Dit speciaal voor de deelnemende verenigingen.

ZPB zou ZPB niet zijn als we deze heerlijke dag gebruiken om met de ZPBekerbus te gaan. Na 33 aanmeldingen voor de buscombi en 24 losse toegangskaarten gaan we graag nog even door met het vullen. Via onderstaand formulier kan je je inschrijven voor de buscombi of losse kaarten reserveren. Ben jij erbij?