Afgelopen maandag, 28 maart, hebben we met 3 teams aan het paastoernooi in Spijkenisse meegedaan. Hier hebben alle teams met veel plezier allemaal een prijs gewonnen.

IMG_0621

Eg1

IMG_0594

Eg3

IMG_3723

Eg4

 

Het 1e en 3e EG team waren beide de beste in hun poule en het 4e EG team deed het ook heel goed met hun 2e plaats.

Voor de coaches ging het vooral om ieder kind veel minuten te laten spelen met veel plezier. Het was ook leuk om te zien dat de kinderen ook technieken die ze op de training hebben geleerd en tips die ze in de loop van de tijd van ons kregen ook gingen toepassen. Tijdens het snackje na afloop werd er volop over de wedstrijden nagekletst, met veel gelach en geluid. De kers op de taart was uiteraard de beker die ze in ontvangst mochten nemen.

IMG_0619

Wij zijn erg trots op deze prestatie van onze e-tjes. Dit geeft ze veel vertrouwen voor de laatste wedstrijden van de competitie.

Hieronder reacties van de spelertjes zelf.

Mark Nienhuis (Eg3): “Ik vond het paastoernooi leuk en ik had met EG1 meegespeeld. Maar ik vond het ook leuk met EG1.  Ik had 1 wedstrijd gespeeld met EG3. Ik vond het ook leuk bij EG3. Ik vond het leuk omdat ik 2 keer kampioen ben geworden. Ik heb bij EG1 ook een keer gescoord. Mijn eerste wedstrijd was het tegen scom EG3 7-1 voor ons daarna speelde ik mee met EG1 en de eerste wedstrijd speelde ik 4-6 en daarna 21-1 en daarna 11-1. ik vond het een leuk paastoernooi”.

IMG_0589

Isa Hofman (Eg3):Maandag, 2e paasdag, hebben wij een toernooi in Spijkenisse gehad. Met ons eg3 team hebben we tegen SCOM/de Zeehond en tegen zpc Rotterdam gespeeld en we hebben ze allebei gewonnen. Na een pauze van 42 minuten pauze moesten we tegen de duck en tegen de kempvis en die hebben we ook allebei gewonnen. Esmee en ik hadden een lot getrokken en ik had het nummer 968 en Esmee had het nummer 910. Ik had een schort en twee pennen en Esmee had een auto. We gingen patat eten en om 15:15 was de prijsuitreiking wij hadden alles gewonnen en we werden 1e. Het was een leuke dag”. 

IMG_0583

Coen Frkovic (Eg3):
Toernooi Kempvis 2e Paasdag

“Vandaag heb ik veel plezier gehad op het toernooi. De eerste wedstrijd moesten wij tegen SCOM. We hadden toen best weinig zelfvertrouwen, maar het ging goed, we hebben die wedstrijd gewonnen!

De tweede wedstrijd moesten we tegen ZPC, toen hadden we al wat meer zelfvertrouwen gekregen om de wedstrijd te kunnen winnen. De derde wedstrijd moesten we tegen de Duck en die wonnen we ook! Marjolein en Vincent hebben ons goed geholpen met tips en we kregen allemaal veel complimenten.

We hadden toen drie wedstrijden gewonnen, dus we konden kampioen worden. De laatste wedstrijd waren we allemaal ook erg zenuwachtig, want we wisten dat als we deze zouden winnen, we de eerste plaats zouden hebben. Het was de eerste helft erg spannend volgens mij, maar uiteindelijk hebben we de laatste wedstrijd ook kunnen winnen! We waren allemaal erg blij!

Toen was het toernooi afgelopen. Het hele team ging nog samen patat eten en daarna was de prijsuitreiking. We kregen een hele grote beker en die mogen we allemaal een tijdje bij ons houden. Ik heb hem als eerste mee naar huis gekregen!

Het was een erg leuke dag“.

IMG_0590