Waar is het gouden ei

 

Op zaterdag 26 maart was het dan zover.

De kinderen van de zaterdagochtendtraining mochten weer een wedstrijd zwemmen!!
Dit keer was de wedstrijd van een iets andere opzet.
De kleinste deelnemers zwommen 25 meter borstcrawl. De oudsten moesten 100 meter zwemmen en alle kinderen die daartussen zaten moesten 50 meter zwemmen.
Voor sommige kinderen was het best spannend om een eerste keer te zwemmen, maar iedereen heeft het er goed vanaf gebracht. Er was wat sprake van muiterij onder de oudste zwemmers, die trokken hun eigen plan wat betreft de slag :-0.

Na de training was het tijd om eitjes te gaan zoeken in de tuin van het zwembad. Er lag maar liefst 2 kilo eieren verstopt en er was ook een GOUDEN ei te vinden.  Er werden drie teams gevormd, team roze, blauw en groen. In totaal waren er wel 48 kinderen aan het zoeken. Na een kwartier hadden ze alle eitjes gevonden en trokken we terug naar het clubhuis.
Daar hadden enthousiaste ouders de tafels gedekt en konden de kinderen hongerig aanvallen aan een pannenkoekenontbijt! Er waren maar liefst 150 pannenkoeken gebakken! Ze zijn bijna allemaal opgegaan. Alle kinderen ontvingen een kaartje met daarop hun gezwommen tijd. Op naar de volgende wedstrijd om je eigen tijd te verbeteren!

Tijdens het eten werden de eitjes geteld en uiteindelijk was team BLAUW de winnaar!!! Van harte gefeliciteerd.

Het was weer een geslaagde zaterdagochtend voor alle kinderen. De zwemcommissie wil de pannenkoekenbakkers bedanken voor hun inzet!! Kunnen we alvast een reservering boeken voor volgend jaar??

 

IMG-20160406-WA0000 IMG-20160406-WA0001