Afgelopen zaterdag heeft ZPB H&L Productions Heren 2 de ManMeer!-cup II gewonnen in Sportstad Heerenveen. ZPB H&L Productions Dames 2 greep helaas naast het gouden eremetaal en kreeg het zilver omgehangen. Ruim 150 supporters legden de reis af naar het hoge noorden voor de dubbele bekerfinale van de club uit Barendrecht.

De heren waren eigenlijk vanaf moment één de bovenliggende partij en middels een goede organisatie en een hecht collectief werden de ervaren schutters van ZV De Zaan aan banden gelegd. Via een 1-4 voorsprong voor ZPB werd het wel nog even 5-6, maar konden de Barendrechters uiteindelijk uitlopen naar een nette 7-10. Goud voor ZPB H&L Productions Heren 2.

Dames 2 trof in de finale het sterke UZSC 2. In de eerste helft van het duel kon ZPB erg netjes aanklampen getuige de 4-3 halverwege, maar in het tweede deel viel het kwartje helaas net iets te veel de verkeerde kant op. Ook hier werd het 10-7, maar dan in het voordeel van UZSC 2. De meiden van Barendrecht kregen het zilver omgehangen en mogen, ondanks dat ze liever goud hadden gezien, terugkijken op een glansrijk seizoen.

De dames en heren van ZPB willen de supporters bedanken voor hun fanatisme en support in Heerenveen. Speciale dank gaat uit naar sponsor Synergist BV voor het mogelijk maken van de bekerbus. Het was een fantastische dag!

Bekijk hier de ZPB aftermovie van de finaledag: https://youtu.be/QTjlZVpRP6s