Beste supporters,

Gisteren hebben we als heren 1 de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld in Utrecht. Helaas niet met het gewenste resultaat, 2de van Nederland.
Iets waar we nu nog van balen, maar we beseffen ook dat het een mooie prestatie is van een (buiten mij dan) hele jonge ploeg.
(Halve) finale van de beker hebben we ook gehaald, en heren 2 heeft zelfs de cup gewonnen.

ZPB H1 - Het Ravijn H1-2 ZPB H1 - De Zijl H1-(5 of 226) Fans CO2

Het hele seizoen hebben we denk ik vriend en vijand verrast met leuk spel en goede resultaten, en zijn we overspoelt met complimenten van heel waterpolo Nederland.
Dat is als aanvoerder van het hoogste team van ons cluppie super om te horen, maar waar de spelers, staf en ik het meest van hebben genoten is dat wij, ook toen het de afgelopen jaren wat slechter ging, zowel uit als thuis altijd op fantastisch support hebben kunnen rekenen.
Of we nu thuis, in Vlaardingen of Nijverdal speelden, jullie waren er altijd en overal om ons te steunen en via deze weg wilde ik namens heel heren 1 jullie daar echt even voor bedanken.

ZPB H1 - De ZIJL H1-175

Met opgeheven hoofd gaan we nu de zomer in met de titel, zoals ze dat in Frankrijk zo mooi zeggen, “Vice Champion d’Hollande”, en qua club en trouwe supporters waren we zeker de beste van Nederland.

Tot volgend seizoen of hopelijk tot zaterdag bij de vrienden van ZPB,

Namens de staf en heel Heren 1,
Matthijs de Bruijn (Trotse aanvoerder van ZPB).

team