Sinds afgelopen zomer heeft ZPB H&L Productions, mede dankzij de hulp van het coöperatie fonds van de Rabobank, een prachtig nieuw clubhuis en als tegenprestatie zou de club zich nu en dan inzetten voor een goed doel in de regio Barendrecht cq Albrandswaard.

Afgelopen zaterdag hebben de mannen van ZPB H&L Productions zorgboerderij De Buytenhof geholpen met het realiseren van een nieuw plekje voor mensen met een verstandelijke beperking en of psychosociale problemen.

image2 image3 image3 (2)

De Buytenhof in het kort:
Zorgboerderij De Buytenhof is een veilige en beschutte plek, waar mensen met verstandelijke beperking en of psychosociale problemen kunnen meewerken met de boer. Er zijn tal van mogelijkheden: meewerken in de boomgaard, de moestuin, de bloemenpluktuin, de houtwerkplaats, de Boerderijwinkel of in de Theeschenkerij ‘De Smaak van Buyten’. Zo doen zij zinvol en afwisselend werk en kunnen zij zich ontplooien in een veilige omgeving op het boerenland. En dat op nog geen steenworp afstand van Rotterdam!

image1 (3)   image5 (2) image1 (2)

Het spreekt voor zich dat de herenselectie zich met veel plezier ingezet heeft en we bedanken de mensen van De Buytenhof voor de gastvrijheid en wensen ze veel succes met het realiseren van dit mooie project.

image5

image4

Video