Van 30 september tot en met 2 oktober zal ZPB H&L Productions het in Budapest gaan opnemen tegen thuisploeg OSC Budapest en Hannover 1898 uit Duitsland. In een poule van drie zal tijdens deze eerste kwalificatieronde bepaald worden welke twee ploegen zich weten te kwalificeren voor de volgende ronde van het kampioenenbal.

Friday: 19.00 uur  OSC Budapest ( HUN )- ZPB H&L Productions ( NED )
Saturday:  19.00 uur  ZPB H&L Productions ( NED ) – Hannover 1898 ( GER )
Sunday: 11.00 uur  OSC Budapest ( HUN ) – Hannover 1898 ( GER )

Met deze loting schaart de Barendrechtse ploeg zich tussen teams van de Europese top, die bovendien afgelopen zomer flink actief zijn geweest op de transfermarkt. De Kampioen van Nederland, UZSC uit Utrecht, gaat het in Roemenië opnemen tegen VK Mornar (Split), Galatasaray SK (Istanbul) en CSM Digi (Oradea).