Wie zijn wij?
Digisource is voor het mkb gespecialiseerd in het leveren van cloud, systeembeheer, IT security, zakelijk internet en VoIP diensten. In de dynamische markt van kantoor­automatisering, heeft de klant in Digisource één aanspreekpunt – één bron – voor het zorgeloos kunnen werken in een veilige ICT omgeving. Niet zo gek dat steeds meer bedrijven, binnen maar ook ver buiten Barendrecht, hun weg vinden naar Digisource! We vormen met een groep van zo’n 20 mensen een hecht en ambitieus team. De manier van samenwerken bij Digisource is open, direct en informeel. We bestaan sinds 1998 en hebben nog vele tevreden klanten vanaf het eerste uur. Digisource heeft diverse ISO certificeringen en draagt maatschappelijk ook haar steentje bij door onder andere het sponsoren van de lokale sportverenigingen en theater.

digisource-systeembeheerders-bvvb

Wie ben jij?
Inmiddels heb je de MBO ICT 4.opleiding afgerond en je wilt graag werken in de ICT-branche. Je houdt ervan jezelf te ontwikkelen op het gebied van de standaard softwarepakketten en cloudoplossingen. Je bent klantgericht en flexibel en je kunt makkelijk in het Nederlands en Engels communiceren. Je staat positief in het leven en je stelt hoge eisen aan je eigen werk. Je houdt ervan klanten telefonisch te woord te staan en bij Digisource je taken uit te voeren.

Wat ga je doen?
We groeien hard. Jij draagt hieraan bij door te worden ingezet op onze helpdesk en onze klanten telefonisch te helpen met ICT gerelateerde zaken. Je kan vragen goed inschatten en afhandelen. Onze helpdesk is bereikbaar op werkdagen van 7:00 – 19:00 uur en op zaterdagen van 10:00 – 17:00 uur, samen met je collega’s zorg je ervoor dat klanten tijdens openingstijden, in drie shifts, uitstekend geholpen worden. Op termijn ben je ook inzetbaar voor de zaterdagdienst en nooddienst (tegen vergoeding) volgens rooster.

Wat biedt Digisource?
Digisource creëert omstandigheden waarin jij je werk met plezier kunt doen. Er zijn korte lijnen en er is een snelle besluitvorming. Digisource is in Barendrecht gevestigd op het veilingterrein, vrijwel naast het treinstation. Er is lekkere koffie, thee en fruit op kantoor en we hebben een leuke personeelsvereniging. Je ontvangt een salaris passend bij je ervaring en opleidingsniveau, 25 vakantiedagen en bij goed resultaat een bonus. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend te noemen. Wij bieden o.a. een goede pensioenregeling waarbij ook het nabestaandenpensioen is gedekt en premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid. Tevens kent Digisource een collectieve WGA-hiaatverzekering met uitgebreide dekking, waarvan de premie voor rekening komt van Digisource. Verder is er ruimte om jezelf te ontwikkelen en ontplooien door studie en opleiding of door deelname aan seminars en trainingen. We verwachten dat deze uitdagende functie niet ingevuld kan worden in minder dan 40 uur per week.

Meer weten?
Bezoek onze website, check blogs, lees recensies en Google ons. Wanneer je denkt dat je past bij Digisource en je jezelf herkent in het geschetste profiel, solliciteer dan direct via sollicitatie [at] digisource [dot] nl, t.a.v. Vincent van den Berg. Uiteraard kun je ook contact opnemen wanneer je meer informatie over deze functie wilt hebben. We kijken uit naar onze kennismaking.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.