Dames, heren, jongens, meiden opgelet!!!!!!!!!!!!!

ZPB zoekt versterking voor het speakerteam.

Voor onze teams die in de eredivisie spelen Dames 1, Heren 1, BM1 en BJ1 zijn we op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn zich aan te sluiten bij het speakerteam. De KNZB verplicht iedere vereniging er toe om voorafgaand aan een wedstrijd in de eredivisie de beide teams voor te stellen aan het publiek. Niet alleen is dit heel leuk voor de spelers en het publiek, het draagt ook bij aan een levendige sfeer en brengt gezelligheid bij een wedstrijd.

Wij als ZPB hebben al een geweldig team van speakers die van iedere wedstrijd een feestje maken echter willen wij dit team graag uitbreiden.

Een speaker moet aan een paar eisen voldoen, herken je jezelf in onderstaande punten dan zijn we op zoek naar jou!

– Bereid om door een microfoon te spreken
– Enige kijk op het spel waterpolo
– (een beetje) Onpartijdig en (heel) sportief
– In de weekenden beschikbaar
– Vertrouwd met geluidsapparatuur
– Een goede kijk op muziek
– ZPB een handje willen helpen

Onze speakers werken volgens een schema, dus je bent niet iedere week aan de beurt, dan kan natuurlijk wel als je dat zou willen maar is niet noodzakelijk. Ook het op en afbouwen van de geluidsapparatuur hoort bij de taken van dit team.

Mocht je belangstelling hebben voor deze taken neem dan contact op met: Micky Willekens zij is met ingang van dit seizoen co├Ârdinator randzaken eredivisie en kan je in contact brengen met de juiste personen die je meer kunnen vertellen over de gang van zaken. Doe dit bij voorkeur via micky [dot] willekens [at] gmail [dot] com

Natuurlijk kun je ook direct bij een van de andere speakers terecht voor meer info.