Al ruim 40 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. Volgens deze organisatie zijn verenigingen namelijk de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseren zij jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten kunnen werven.

Extra inkomsten
Iedere club kan extra geld namelijk goed gebruiken. Clubhuizen hebben onderhoud nodig en materialen moeten worden vervangen. De afgelopen jaren hebben duizenden verenigingen met de Grote Clubactie hun doelen gerealiseerd. Of het nu om sport, muziek of cultuur gaat, alle verenigingen zijn bij ons welkom. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging. Dit is al sinds het eerste lot een feit en daarmee ook de kracht van de Grote Clubactie
GCA2014

ZPB!
Voor ZPB is dit natuurlijk niet anders! Ook ZPB kan extra geld goed gebruiken en daarom doen wij ook dit jaar weer mee met de grote clubactie. De boekjes met loten zijn inmiddels uitgereikt en het verkopen kan beginnen! Wij wensen al onze leden dan ook succes met het verkopen van zoveel mogelijk (winnende) loten.

Beloning
Zoals ieder jaar zijn er ook weer beloningen uitgeschreven voor de leden die de meeste loten verkopen. Er is een mooie prijs voor het jeugdlid dat de meeste loten verkoopt en ook voor het seniorlid dat zich het beste “verkoopt” zal in het zonnetje worden gezet.

Alvast bedankt voor jullie inzet!!