Afgelopen zondag hebben de twee beloftenteams van ZPB H&L Productions de weg naar Heerenveen geprobeerd voort te zetten. Dames 2 kwam na een spannend eerste deel helaas niet te kort tegen Polar Bears 2. Enkele weken eerder lukte het de finalist van vorig jaar nog wel de punten in eigen huis te houden.

De tweede herenploeg van ZPB kwam ook een oude bekende tegen. De herhaling van de finale van vorig jaar (ZPB H&L Productions – De Zaan) vond plaats in Barendrecht. De partij werd enkele weken geleden in competitieverband ook afgewerkt. Het werd een spannende wedstrijd waarbij de Barendrechters aan het langste eind trokken, 10-8.

Halve finale
ZPB Heren 2 neemt het in de volgende ronde, wederom thuis, op tegen De Ham uit Wormerveer. De wedstrijd wordt gespeeld in het weekend van 4 en 5 maart. De overige halve finalisten zijn PSV 2 en de winnaar van de wedstrijd De Mors 2 – De Zijl 2.