Wat is de Robobank Clubkas Campagne:
Met de Rabobank Clubkas Campagne steunt de Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde de verenigingen en stichtingen in de regio. Dit kan onze vereniging een mooie bijdrage opleveren.

Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde hun stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen, hoe hoger de bijdrage. Er is maar liefst €50.000 beschikbaar die verdeeld wordt onder alle deelnemende clubs!”

Clubkascampagne-2016-Rabobank

 Hoe werkt de Clubkas Campagne:
Alle leden van de Rabobank uit de regio (Barendrecht, Ridderkerk, Rhoon en Heerjansdam) kunnen in de periode 28 maart tot 11 april maximaal 5 stemmen uitbrengen op hun favoriete vereniging(en), waarbij maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging. Hoe meer stemmen ZPB krijgt, hoe meer geld we krijgen uit de pot van €50.000,-. Het beschikbare budget wordt namelijk naar rato van het aantal stemmen verdeeld over de deelnemende verenigingen. 

Wat moet je doen om ZPB te helpen:
Om te kunnen stemmen moet je het volgende doen:

  • Lid worden van de Rabobank:

Om lid te worden moet je een Rabobank rekening hebben en in de regio “Ridderkerk Midden-IJsselmonde” wonen. Klanten van de Rabobank zijn niet automatsch ook lid van de Rabobank. Lid worden is gratis, zonder verplichtingen en kan heel eenvoudig via de website van de rabobank via: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/

Lid worden kan al vanaf 12 jaar of ouder, onder de 18 jaar uiteraard met ouderlijke toestemming;

  • Het lidmaatschap is persoonlijk; er kunnen dus op één adres meerdere personen lid zijn van de Rabobank. Kijk voor meer informatie op: rabobank.nl/leden.
  • Let op: Lid worden van de Rabobank moet voor 1 maart 2017 om te kunnen stemmen;
  • Wanneer je lid bent van de Rabobank ontvang je op 28 maart per post een stemkaart met een unieke stemcode waarmee je online kunt stemmen op maximaal 5 verenigingen of stichtingen. Maximaal 2 stemmen mogen aan dezelfde club worden gegeven.
  • Vraag ook je familie, vrienden, buren, collega’s etc om op ZPB te stemmen. Ze moeten uiteraard wel in de regio wonen (Barendrecht, Ridderkerk, Rhoon en Heerjansdam) en een bankrekening hebben bij de Rabobank.

Voor vragen kun je mailen naar penningmeester [at] zpb [dot] nl