Het bestuur van Regio West is een warm voorstander van Sportstimulering. Vanuit het wedstrijdzwemmen wordt hier m.i.v. januari 2017 invulling aan gegeven door het verzorgen van clinics. De clinics staan onder leiding van een trainer uit de Regio West die zijn/haar sporen verdiend heeft en wordt geassisteerd door trainers van verenigingen uit de Regio West. Tijdens een clinic wordt een slag of een onderdeel van het wedstrijdzwemmen behandeld en per clinic zal steeds een ander onderdeel aan de orde komen.

De clinics zijn gericht op de jongere zwemmers: de minioren 2 t/m 5/6 en de junioren 1 en 2. Alle wedstrijdzwemmers uit Regio West in deze leeftijdscategorie worden van harte uitgenodigd zich aan te melden voor de eerste clinic. Er worden geen eisen gesteld zoals snelle tijden, alle zwemmers die graag wat extra’s willen leren en nog beter willen gaan zwemmen kunnen deelnemen.

Datum: 28 januari 2017
Locatie: Zwembad Groenhoven, Tobbepad 4, 2803 WH Gouda
Tijdstip: 13.00 tot 14.30.

Meebrengen: eigen materialen zoals een plankje, pullboy en zoomers. (Er worden vanuit de regio geen materialen verstrekt)

Deelname vindt plaats op volgorde van aanmelding en is voor de deelnemers zonder kosten. Dus meld je direct aan via onderstaand formulier. Er is vanwege de ruimte in het bad en de veiligheid een limiet aan het aantal deelnemers.

Mochten er nog trainers zijn die graag zouden willen assisteren bij 1 of meerdere van deze clinics stuur dan een mail naar kampioenschappenwz [at] knzbwest [dot] nl met je naam, vereniging, bevoegdheid, woonplaats en telefoonnummer. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Wies Simons
Secretaris Wedstrijdzwemmen – Regio West

http://www.knzbwest.nl/wedstrijdzwemmen/clinicswz