Mooiere voorbeschouwingen op een waterpolowedstrijd zal je niet krijgen: Jan Dirk Stouten en Kees Jansma achter de microfoon, bewonderd door sponsoren en vrijwilligers van ZPB H&L Productions. De ervaren Jansma sprak over topsportspanning, de ideale coach als peoplemanager en zijn eigen geniet-momenten in onder andere Zuid-Afrika en Braziliƫ.

Met onder meer sportwethouder Lennart van der Linden en Jochem Schellens (Directeur sportcentrum Papendal) langs de badrand hadden de heren van ZPB een zware kluif aan Widex GZC Donk uit Gouda. De Barendrechters konden na een valse start in periode 3 geen afstand nemen en liet de Goudse ploeg langszij komen. Na een minimale voorsprong in de laatste minuut werd tot overmaat van ramp de 8-8 gemaakt in de dying seconds.

In een uitgebreide nabeschouwing kwamen de arbitrage (Bijeman en Van Zenderen) en topschutters (Van der Velden en Van den Bree) nog aan het woord.

ZPB H&L Productions dankt haar sponsoren en genodigden voor hun komst naar dit evenement. Daarnaast grote dank voor het personeel van het Inge de Bruijn zwembad en onze eigen barbrigade en overige vrijwilligers.