Beste leden, 

Twee weken geleden berichtte we jullie al over de spaaractie bij Jumbo Barendrecht, hieronder nogmaals de informatie. We gaan volgende week van start!
Vanaf woensdag 8 februari kunnen jullie bij Jumbo gaan sparen voor ZPB! Bij elke besteding van € 10,- ontvang je een sportpunt. Deze sportpunten kunnen jullie toekennen aan een sportvereniging van jullie keuze. Wij willen jullie natuurlijk vragen ze aan onze ZPB te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra sport- en spelmaterialen voor ZPB aanschaffen. Op de website www.jumbosparenvoorjesportvereniging.nl/provincies kunnen jullie de sportpunten direct aan onze vereniging toekennen. Maar jullie kunnen je gespaarde punten ook inleveren bij ons op de vereniging. Achter de bar in het clubhuis staat een dropbox waar jullie ze in achter kunnen laten.

jumbosparenWe willen jullie bij voorbaat danken voor het meesparen voor ZPB!