Zoals wij allemaal weten moet er tegenover het aantal waterpoloteams dat wij jaarlijks inschrijven ook een bepaald aantal waterpoloscheidsrechters staan. Voor het huidige seizoen zijn dit er nipt genoeg. Voor het komende seizoen dreigt een tekort. Bij deze dus een oproep om de scheidsrechterscursus te gaan volgen!

De eerstvolgende SR3-opleiding (scheidsrechterscursus) zal starten bij SVH in Hillegersberg.

De cursusdata zijn als volgt:
– 15 maart
– 22 maart
– 29 maart
– 5 april
– 12 april
– 19 april (eventueel praktijk / reserve)
– 26 april (examen)

Begintijd: 20:00, inloop 19:45

Locatie:
Zwarte Plasje
Oude Raadhuislaan 154,
3054 NT Rotterdam

Maximum aantal deelnemers: 12

Uiterlijke inschrijfdatum: 6 maart

U kunt deelnemers voor deze cursus aanmelden d.m.v. het ‘excelformulier’ in te vullen en terug te sturen. Daarnaast hebben wij een aantal zaken samengevat in een document, die voor een cursist handig zijn om te weten. Ik verzoek u hierbij dan ook om dit document door te sturen naar eventuele cursisten.

Binnenkort hoop ik nog 2 andere nieuwe opleidingen te kunnen aankondigen.

Meer informatie; info over scheidsrechterpakketten en Ye of Yk

Inschrijfformulier; invulformulier gegevens cursisten