Update: Wil jij mee naar Heerenveen op 15 april? Schrijf je hieronder, tot zaterdag 12:00 uur, nog snel in voor een kaartje en/of bus!

ZPB H&L Productions heren 2 is er in geslaagd zich wederom te plaatsen voor de Bekerfinale in Heerenveen. De titel mag verdedigd worden nadat vorig jaar de prestigieuze cup werd gewonnen. Het was billenknijpen in Barendrecht tijdens de halve finales. De Ham bleek een taaie tegenstanders en er waren strafworpen nodig om te een winnaar te komen. Die werden door ZPB fantastisch binnen geschoten. Dank voor jullie steun in ons eigen bad.
ZPB mag zich nu dus wederom opmaken voor een fantastisch waterpolofeest in het Hoge Noorden van ons land. De ManMeer! Cup finales zijn karakteristiek erg druk bezocht en staan boordevol hoogspanning. Volle tribunes en een leuke clubdag zijn het gevolg.

Gaan we deze nationale prijs pakken? Met jou erbij moet dat zeker kunnen! De finales worden gespeeld op zaterdag 15 april in Sportstad Heerenveen. Er is nu een voorverkoop speciaal voor de deelnemende verenigingen.

ZPB zou ZPB niet zijn als we deze heerlijke dag gebruiken om met de ZPBekerbus te gaan. Via onderstaand formulier kan je je inschrijven voor de buscombi of losse kaarten reserveren. Ben jij erbij?