Afgelopen seizoen heeft de jeugd onder de 11 jaar veel en hard getraind onder deskundige leiding van goede trainers. Hierdoor hebben zij niet alleen heel veel geleerd. Nee dit heeft ook tot hele mooie resultaten geleid. De EG1 is heel knap tweede geworden in hun poule (1e klasse A) en mogen zich gaan opmaken voor deelname aan het Nederlands Kampioenschap. De EG2 (2e klasse C) en EG3 (2e klasse E) zijn beide kampioen geworden in hun competitie en de EG4 heeft een verdienstelijke zesde plek behaald in hun afdeling (2e klasse E). Alle kinderen hebben dit jaar met veel plezier met elkaar getraind en af en toe met elkaar mee gespeeld.

Eg2 KAMPIOEN!

Op de foto hierboven staan de kanjers van EG2 (v.l.n.r); Jana, Maxim, Esmee, Kas, Isa, Erden, Daphne & Merijn. Coaches Vincent & Marjolein.

EG3 KAMPIOEN!

Op bovenstaande kampieonsfoto staat vaste kern van toppers van EG3 (v.l.n.r); Lisanne, Jara, Noah, Renée, Yara, Marcus, Lisa & Boaz. Coaches Sylvia & Jennifer.

Spelers, coaches, staf, ouders en alle betrokkenen gefeliciteerd!