De competities zijn ten einde en dat betekend dat enkele ZPB teams zich mogen gaan opmaken voor de play-offs voor de titel Nederlands Kampioen 2016-2017. De onderstaande teams hebben zich hiervoor weten te plaatsen (van harte met het bereiken van dit resultaat);

  • Eg1 – NK pupillen – 20/21 mei te Hilversum
  • BM1 – Polar Bears BM1 – Programma volgt
  • Heren 1 – De Zijl 1 – Programma volgt
  • Dames 1 – Widex GZC Donk

Dames 1
Woensdag beginnen de play-offs in de Eredivisie Dames. In een best-of three serie nemen de ploegen het tegen elkaar op. Regerend kampioen ZVL-Hawabo speelt tegen De Ham en De Zaan is gekoppeld aan Polar Bears. Een dag later starten Widex GZC Donk en ZPB H&L Productions hun kwartfinale en vrijdag is het ook de beurt aan UZSC en Het Ravijn. Mocht het na twee duels nog niet beslist zijn, dan volgen zaterdag, zondag en maandag beslissingswedstrijden.

Het programma voor onze dames is als volgt:

Donderdag 13 april 
21:00 uur Widex GZC Donk – ZPB H&L Productions (scheidsrechters: Van der Loo en Pastoors)

Vrijdag 14 februari  
20:30 uur ZPB H&L Productions – Widex GZC Donk (scheidsrechters: Geerts en Van den Heuvel)

Zaterdag 15 april  (indien noodzakelijk)
21:00 uur Widex GZC Donk – ZPB H&L Productions (scheidsrechters: Van Duijnen en Van Amsterdam)

Komende donderdag eerst dus de uitwedstrijd in Gouda en dan vrijdag thuis in ons eigen Inge de Bruijn bad (en eventueel zaterdag weer uit). Wij verwachten jullie natuurlijk allemaal komende vrijdag, blauw-wit gekleed, op de tribune om onze dames naar de volgende ronde te schreeuwen! Kunnen jullie vast inkomen voor zaterdag als ZPB Heren 2 in Heerenveen gaat proberen de ManMeerCup 2 in hun bezit te houden.