Ondanks een uitstekende thuiswedstrijd is het Dames 1 helaas niet gelukt de volgende ronde van de play-offs te bereiken. Alle ogen zijn nu gericht op de heren van ZPB die a.s. vrijdag beginnen aan de eerste ronde in de strijd om het landskampioenschap. De behaalde vierde plek in de competitie geeft ZPB het thuisvoordeel en Heren 1 begint daarom in eigen bad tegen de nummer 5 van de reguliere competitie; De Zijl uit Leiden.

Het programma is als volgt;

Vrijdag 21 april: ZPB – De Zijl, aanvang 20.15 uur

Zaterdag 22 april: De Zijl – ZPB, aanvang 20.00 uur

Zondag 23 april (eventuele beslissingswedstrijd):  ZPB – De Zijl, aanvang 19.30 uur

Jullie komen toch ook in het blauw-wit de heren aanmoedigen en laten zien waarom wij ‘s lands leukste dorpsclub zijn! Kunnen we hopelijk weer net als vorig jaar genieten van goed waterpolo en mooie resultaten van onze heren.

Tot vrijdag & zaterdag!