Jaar in jaar uit is de doelstelling van Heren 4 onveranderd. Ze gaan voor de dubbel, ongeacht de prognoses. Nadat het 4e twee weken geleden het kampioenschap wist binnen te slepen staat nu de mogelijkheid echt voor de deur: Twee prijzen in één jaar. 

De mannen van Heren 4 werden op 8 april kampioen van de 1e klasse district en vierden hun 2e kampioenschap op rij en promoveren daarmee naar de 2e klasse reserve bond! Een niveau die voor vele mannen een nieuwe ervaring is. 

24 april j.l. moesten de eeuwige talenten aantreden tegen ZVVS 4 in de halve finale. In de competitie werd in Vlaardingen nog kansloos verloren met 7 – 2. Was nu de spanning voelbaar bij Heren 4. Na 2 periodes keek men tegen een achterstand aan van 8-5, maar in de laatste helft van de wedstrijd stelde zij orde op zaken door maar liefst 8x op rij te scoren!
Om de beker binnen te slepen moet in de finale De Devel 1 verslagen worden, die uitgerekend in eigen bad deze finale zullen spelen. De Devel is kampioen geworden in de 2e klasse regio. De wedstrijd is op zaterdag 13 mei om 19:30 uur in Zwijndrecht. 

Heren 4 zou het mooi vinden als er zo veel mogelijk supporters mee gaan naar De Devel. Een ZPBekerbus is dit keer geen optie, maar er gaan nog wel geruchten over een fietskolonne… Tot dan!