De eerste teams van ZPB H&L Productions staan vanaf komend seizoen onder leiding van nieuwe
hoofdtrainers: Remko Hofman en Krijn van Baarle.

Remko Hofman volgt met ingang van het volgende seizoen John van den Burg op als hoofdtrainer
van ZPB Heren 1. Hofman was voor ZPB de ideale kandidaat om het stokje over te nemen.
Remko Hofman ademt al meer dan 40 jaar ZPB: Hij doorliep er de gehele jeugdopleiding, hij was talent bij het eerste, hij werd er basisspeler, routinier en aanvoerder. Hij behoorde tot de kern van het team dat in 1999 het landskampioen behaalde en in 2006 tot bekerkampioen werd gekroond. Na zijn spelerscarriere te hebben beeindigd vervulde Hofman de afgelopen 5 jaar de functie van assistent-trainer bij de herenselectie.

Vanaf volgend seizoen staat hij aan het roer bij het vlaggeschip van ZPB. Remko Hofman zal in de dagelijkse leiding worden bijgestaan door Sander van der Made (Assisttrainer) en Gert-Jan Slobbe (Teammanager). ZPB wil met de aanstelling van deze nieuwe trainersstaf de positief ingeslagen weg, ingezet onder John van den Burg, een succesvol vervolg geven. Hierbij zal het verder bouwen aan het huidige talentvolle team centraal staan.

Krijn van Baarle wordt met ingang van seizoen 2017-2018 de hoofdtrainer van de damesselectie van ZPB. De door de wol geverfde van Baarle volgt Marco Booij op die de dames de afgelopen drie jaar onder zijn hoede had. Van Baarle is al jarenlang als supporter aan ZPB verbonden (zoons Kevin en Mitchell spelen bij ZPB in de herenselectie) en als verregaand gediplomeerd trainer is hij bijzonder gekwalificeerd voor de
nieuwe uitdaging bij ZPB. Zeker gezien het feit dat hij veel van de dames van de ZPB-selectie kent uit
de succesvolle periode dat hij actief was bij WOC Hollandse Delta. Een van de speerpunten van van Baarle is altijd talentontwikkeling geweest. Met het oog op de huidige jonge en talentvolle damesselectie stond hij dan ook met stip bovenaan het wensenlijstje van ZPB.

Van Baarle zal worden geassisteerd door clubman Erwin Fokke. Fokke vervulde de afgelopen seizoenen de functie van assistent trainer bij ZPB Dames 2 en hoofdtrainer bij BM1. Met zijn ervaring en kennis van de selectie vormt hij de ideale assistent. Met de aanstelling van het trainersduo wil ZPB de inpassing van de jeugd verder gestalte geven om zodoende weer een stabiele waarde te worden in het linkerrijtje van de Dames Eredivisie. ZPB H&L Productions is trots op het aangestelde kader en gaat met veel vertrouwen en energie het nieuwe seizoen tegemoet.