Ook seizoen 2017-2018 zal weer afgetrapt worden met het befaamde Gerard van den Burg Bedrijventoernooi van ZPB. Dit keer alweer de 19e editie van dit succesvolle maar nog veel gezelligere evenement. Ook deze keer hopen we weer veel teams en bedrijven te mogen begroeten!

De in 2014 overleden Gerard “Mister ZPB” van den Burg, naamgever van dit toernooi.

Mogen wij weer op uw deelname rekenen? Het toernooi wordt dit jaar op zaterdag 9 september georganiseerd en zal rond 14.30 uur beginnen. Noteer dit dus vast in uw agenda.

Gedurende het toernooi is het recreatiebad van het Inge de Bruijn Zwembad gratis toegankelijk voor alle kids van de deelnemers en natuurlijk de jongste leden van ZPB. Uiteraard zal er na de prijsuitreiking weer een feest losbarsten in en om het clubhuis.

De wedstrijden worden met vijf tegen vijf gespeeld op kleine veldjes. Daarnaast worden de spelregels aangepast zodat iedereen mee kan doen. Wij verzoeken u om minimaal vijf en maximaal tien spelers per team op te stellen waarvan niet meer als twee (ex)waterpoloërs.

Wilt u meedoen met een team? Neem dan voor meer informatie contact op met:

Gert-Jan Slobbe: 06-53243730
of 
stichtingsteunfonds [at] zpb [punt] nl