ZPB bestaat 85 jaar en dat wordt gevierd. Zoals reeds bekend gemaakt staat de vereniging op zaterdag 24 juni stil bij deze mooie mijlpaal na op 1 april, onze verjaardag, al een mooi feest gevierd te hebben. 24 juni zal er voor ieder (oud)lid iets te beleven zijn, komt dus allen!

Vanaf 14 uur zal de dag gevuld worden met (zwem- en polo)activiteiten voor met name de jeugd maar ook onze senioren. Wat later op de middag zal ook ruimte zijn voor vrijzwemmen. Het exacte programma zal op de dag zelf worden bekend gemaakt. Uitnodigingen worden aan de jeugdleden verstrekt, andere leden worden via de commissies, trainers en aanvoerders geinformeerd.
Vanaf 17 uur is er een receptie voor leden en oud-leden waarbij er gelegenheid is om een tochtje te maken langs de rijke historie van onze vereniging aan de hand van oude foto’s en artikelen. Ook zal er een buffet worden georganiseerd.
Na 20 uur zullen we de avond gezellig feestelijk afsluiten met een ‘gewone’ ZPB avond in ons eigen clubhuis. Onze (oud)leden weten hoe gezellig dat is en dat er geen feest georganiseerd hoeft te worden om er toch eentje te hebben.

Oproep: Bent u oud lid maar heeft u niets ontvangen van ons? Meldt u dan door ons een email (zpbjubileum [at] gmail [dot] com) te sturen! Wij nodigen u graag uit op onze receptie.
Oproep 2: Heeft u nog mooie foto’s en/of kranten artikelen liggen? Scan deze dan in en stuur deze naar ons op: fotozpbhistorie [at] gmail [dot] com!