Afgelopen week zijn 155 deelnemers de zwem4daagse in Barendrecht gestart! Het was een gezellig en sportief evenement waar jong en oud aan mee hebben gedaan. Na 4 dagen zwemmen zijn de zwemmers beloond met een medaille. Veel deelnemers hebben dit jaar voor het eerst mee gedaan, maar er zwommen ook 2 deelnemers al voor de 10e keer een zwem4daagse. Wil je nog even nagenieten van het evenement, dan kun je via deze link de foto’s van de opening bekijken.

Graag willen wij alle vrijwilligers die zich tijdens de zwem4daagse hebben ingezet bedanken voor hun hulp. Ook een speciale dank aan de sponsors Lechnerconsult, H&L Productions en Van Osnabrugge Control, die door hun financiële bijdrage het mogelijk hebben gemaakt om de zwem4daagse te kunnen organiseren.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde en gezellige week. Dankjewel dat jullie er waren en we zien jullie graag volgend jaar weer!

Peter, Astrid en Rianne