Hé systeembeheerder,

Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan? Bij Digisource in Barendrecht krijg je de kans om jezelf als Junior Systeembeheerder verder te ontwikkelen in een leuk en ervaren team! We groeien hard. Jij draagt hieraan bij door te worden ingezet op onze helpdesk en onze klanten telefonisch te helpen met ICT gerelateerde zaken.

Wat bieden we je?

Passend salaris en bij goed resultaat een bonus

25 vakantiedagen
Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
Ruimte voor studie en opleiding
Leuke personeelsvereniging
Lees hier meer over onze vacature!

Benieuwd hoe je werkplek eruit kan zien? Bekijk dan ons vacaturefilmpje via of kom eens langs om een kijkje te nemen. We nodigen je van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking. Stuur een e-mail naar Petra van Eersel via sollicitatie [at] digisource [punt] nl voor meer informatie of het maken van een afspraak!