Als onderbreking van de intensieve voorbereiding, was het tijd voor een afleidende doch sportieve activiteit voor de selectie van ZPB H&L Productions. Met dank aan Pega boottrailers werden spelers en staf afgelopen zaterdag getrakteerd op een dag watersport op het Brielse meer. De selectie werd begeleid door Joris, Europees kampioen wakeboarden, en kapitein Dave. Niet iedereen had de souplesse om op het wakeboard te (blijven) staan. Waar menig ZPB’er zich normaliter thuis voelt in het water, was dit toch even wennen. De dag werd afgesloten met een barbecue bij het eigen clubhuis De Put.

De selectie zal zich de komende weken gaan focussen op het begin van de competitie. Het voorbereidingstoernooi in Hengelo, waar nagenoeg alle eredivisieploegen aan meedoen en een trainingsstage in Barcelona staan hiervoor op het programma.