Woensdag 20 sept vertrekt een groep van 48 ZPB ers , dames heren en technische staf, supporters en sponsoren vanaf R’dam Airport naar Barcelona.
Een pittige trainingsstage 2 weken voor de start van de Eredivisie waterpolo.
Beide teams zullen dagelijks trainen en in totaal 4 oefenwedstrijden spelen tegen ploegen uit de Spaanse Primera Division.
De dames komen oa op woensdagavond 20-9 uit tegen Mataro ( de ploeg van ex ZPB keepster Debby Willemsz). Debby is inmiddels vaste keus in het Oranje van bondscoach Arno Havenga.
De heren trainen bij CN Barcelona ( ploeg van ex ZPB er en inmiddels international Guus van Yperen). Op vrijdag 23-9 spelen de heren van ZPB tegen CN Mediterani ( ploeg van ex ZPBer Sam van den Burg en ook vaste keus in het Oranje van Robin van Galen).
De ploeg van Barendrechter Sam vd Burg is 1 vd titelkandidaten in Spanje voor aankomend seizoen.

Damesselectie (2017-2018)

Beide teams van ZPB H&L Productions hebben een nieuwe staf voor het seizoen 2017-2018, de dames staan onder leiding van Krijn v Baarle en assistent Erwin Fokke, de heren onder leiding van Remko Hofman en assistent Sander van derĀ  Made.
Een buitenlandse stage gecombineerd met Dames en Heren is uniek in het 85 jarig bestaan vd Barendrechtse vereniging.
De heren hebben wel Europa Cup ervaring vanuit het verleden maar een stage in Barcelona met wedstrijden tegen Spaanse topteams is ook voor de heren van ZPB een nieuwe ervaring.

Heren 1 (2017-2018)

De trip is mede mogelijk gemaakt door een eigen bijdrage van de speelsters en spelers en door diverse sponsoren.
Op 7 oktober speelt Dames 1 de eerste wedstrijd in de Eredivisie uit tegen landskampioen UZSC om 18.30 uur en Heren 1 aansluitend tegen landskampioen UZSC om 20.00 uur.