Woensdag 20 september was het dan zover. De langverwachte trainingsstage naar Barcelona stond op het punt te beginnen. We verzamelden ‘s ochtends vroeg op het vliegveld waar we met warme armen werden ontvangen door 30 minuten vertraging. Echter, dit kon de pret niet drukken en vol enthousiasme werd het luchtruim betreden onder de beschermende vleugel van steward en ZPB’er, Mitchell van Baarle.

 

Spelers, trainers en sponsoren ZPB voor vertrek naar Barcelona

Eenmaal geland trok de 46-koppige groep per touringcar de 2e stad van Spanje binnen. Al snel arriveerden we bij het schitterende BCN Sporthostel. De riante kamers werden verdeeld, er werd snel wat gegeten en toen was het alweer tijd voor de eerste oefenwedstrijd. De dames speelden tegen Sant Andreu. Na 3 parten voor te staan moest de equipe van Krijn van Baarle jammer genoeg capituleren. De heren speelden tegen CN Rubi, gevestigd in de gelijknamige voorstad van Barcelona. Jammer genoeg bleek de betrouwbare vorm van heren 1 na de lange reisdag in Barendrecht achter te zijn gebleven. Het verschil bleef beperkt tot 2 doelpunten. Het werd duidelijk dat er deze week voor beide teams nog genoeg ruimte is voor progressie.

Heren ZPB in Barcelona

Dames ZPB in Barcelona

Dames ZPB na eerste trainingswedstrijd

Heren ZPB tijdens eerste trainingswedstrijd

 

Wordt vervolgd.