Donderdag stond de eerste volle dag op het programma. Na een korte nachtrust en een goed ontbijt waren de dames en de heren weer klaar voor een productieve dag. Voor de dames stond er een zwaar programma te wachten tegen Mataró en CN sabadell. Deze ploegen spelen mee in de top 4 van Europa. De eerste wedstrijd tegen Mataró was gelijk een zware pot. In dit fantastische aan zee gelegen zwembad was Mataró duidelijk een maatje te groot. Na even lekker aan het strand te hebben gelegen was het tijd voor het diner want de wedstrijd tegen CN Sabadell was het avond programma. Ook deze wedstrijd was er vooral een om veel van te leren, wat de dames vandaag dan ook zeker hebben gedaan.

Voor de heren begon de dag met een oefenwedstrijd tegen CN Barcelona. De oefenwedstrijd werd afgesloten met het spelen van manmeer/manminder. Na een goede pot te hebben gespeeld werd de rest van de middag doorgebracht op de privé club van CN. Na een ontspannen middag werd er in de hostel gegeten om vervolgens te spelen tegen CN Catalunya. Deze wedstrijd ging goed van start. Dit leidde tot in voorsprong tot in de 3e periode. Helaas verslapte de ploeg en kon er net geen winst worden uitgesleept.

Na de wedstrijden werd er nog lekker wat gegeten in de stad, waarmee iedereen na een lange dag snel naar bed ging. De wekker gaat morgen namelijk om 7 uur.

Door Jari Krijgsman.

Wordt vervolgd.