Zaterdag stond voor de mannen van ZPB H&L Productions na een zware voorbereiding dan eindelijk die eerste competitiewedstrijd op het programma. Uit in Utrecht tegen UZSC 1. Na te hebben genoten van een goede pastamaaltijd van eigen topkok Michel de kreek, was ZPB H&L Productions klaar voor de strijd. En een strijd zou het worden.

ZPB Heren (2017 – 2018)

Na 2 perioden was de stand slechts 3 tegen 3. ZPB H&L Productions  kon door een brede bank blijven door wisselen in de derde periode. Hierdoor ging ZPB H&L Productions  de laatste periode in met een 7-6 voorsprong. Het degelijke aanvallend spel en met name de strakke verdediging bleken in de laatste periode echter helemaal vergeten. ZPB H&L Productions kon niet meer scoren en kreeg zelf liefst 6 goals tegen. Hierdoor werd een wedstrijd die goed begon alsnog afgesloten met een 12-7 verliespartij. Voor de Barendrechtse formatie toch een teleurstellende uitslag. Voor de volgende week staat de lastige uitwedstrijd tegen de Ham op het programma. De mannen van ZPB H&L Productions zullen verder moeten bouwen op de eerste 3 periodes om hier een mooi resultaat uit te slepen.

Yannick van den Burg (2 goals)

Uzsc-ZPB H&L Productions

Per standen :2-2/1-1/3-4/6-0

Eindstand 12-7

Doelpuntenmakers:
Maurice Dentro (2x)
Yannick van den Burg (2x)
Oscar Visser (1x)
Michael de Kreek (1x)
Kevin van Baarle (1x)