Zaterdag stond voor de mannen van ZPB H&L Productions de tweede competitiewedstrijd op het programma. Dit keer uit bij De Ham een lastige pot door het kleine golvende bad met de welbekende gele glijbaan.

Een lastige wedstrijd voor elke ploeg die er op bezoek komt. Na aankomst werd de equipe van Hofman blij verrast met het nieuws dat voor het eerst in de geschiedenis de tijd niet was uitgelopen en de wedstrijd op tijd kon beginnen.

Na het eerste fluitsignaal en daarmee het eerste balbezit voor de thuisploeg werd ZPB H&L Productions meteen wakker geschud en snel doelpunt vanaf de top zorgde voor een 1-0 achterstand. Door dit vlugge doelpunt kwam de strijdlust van de mannen los en werd er aanvallend sterk gespeeld, na de eerste periode stond er een 3-3 stand op het scorebord.

De taak van Hofman was om te focussen op de verdediging de volgende parten. Dit was goed terug te zien, een goede actieve zone zorgde voor een solide verdediging en een 5-8 voorsprong na 3 periodes.

De opdracht voor de laatste periode was om de wedstrijd zorgvuldig uit te spelen, echter ontstonden er veel slordigheden in de aanval waardoor De Ham opnieuw hoop kreeg en een flink aantal kansen. Door het geweldige keeperswerk van sluitpost Pim Versluis, die ondermeer 2 penalty’s keerde, bleven de mannen op voorsprong. In de laatste 3 minuten was de tegenstander moe gestreden en kon ZPB H&L Productions de wedstrijd beslissen met een fenomenale boogbal van Dennis Verspoor. Hiermee kwam de eindstand op 6-10 in het voordeel van de Barendrechters.

Dennis Verspoor

Doelpuntenmakers:

Maurice Dentro 5x

Dennis Verspoor (foto) 3x

Twan de Kadt 1x

Rick Vermeulen 1x