Beste (oud) ZPB ’er,

Zoals je wellicht weet  bestaat Zwem- en Poloclub Barendrecht (ZPB) dit jaar officieel 85 jaar. De actieve leden van deze mooie vereniging hebben dit jubileum de afgelopen 24 juni al gevierd met een gezellige jubileumdag. Maar de club wil het jubileum nogmaals vieren met leden, oud-leden, bekenden, vrienden, vrijwilligers en streekgenoten en organiseert met dat doel op zaterdagmiddag 4 november gezellige reünie voor iedereen die iets met ’s lands leukste dorpsclub heeft, gehad of gedaan.

ZPB Heren 1 (1975) toernooi in Kopenhagen (Denemarken)

Dus ben jij benieuwd hoe het gaat met die teamgenoten van vroeger? Zin om onder het genot van een hapje en een drankje dat gevoel en die herinneringen van toen op te halen? Kom dan op 4 november vanaf 15.00 uur in de Horeca van ons eigen Inge de Bruijn Zwembad in Barendrecht.

LANDSKAMPIOEN (1998-1999) ZPB Heren 1

Natuurlijk willen we zoveel mogelijk oud-leden bereiken dus zegt het voort!

Mocht u meer informatie willen hebben, dan kunt u dit opvragen via zpbjubileum [at] gmail [dot] com. Aanmelden graag via ditzelfde  e-mailadres.

Zwemcoach Sjef Sluijters met pupillen Sylvia Vonk, Folkert Strengholt, Inge de Bruijn, Ramon de Bondt, Marco Booij en Arie van Dijk (ca. 1983)

Huldiging Heren 1 ZPB, KNZB bekerwinnaar (2006-2007)

ZPB Dames 1, winnaars ManMeerCup 2002-2003

Zwemselectie van ZPB (ca. 1983)