Afgelopen zaterdag speelde de mannen an ZPB H&L Productions een lastige uitwedstrijd tegen kampioenskanidaat Widex GZC DONK. Door blessures bij de keepers van ZPB moest oud Heren 1 keeper Gijs van Ouwerkerk het doel verdedigen. Bij DONK speelt oud topscoorder van ZPB Ton van der Velden, een eerste ontmoeting met zijn oud teamgenoten. Dankzij de uitblinkende sluitpost Gijs van Ouwerkerk hield ZPB lang de 0. Door prima aanvallend spel kon ZPB via Oscar Visser 1-0 maken. Veel kansen kwamen er voor beide partijen, door goed verdedigen bleef de stand na 2 periodes beperkt tot 2-5 in het voordeel van de Barendrechters. Een mooie overwinning leek in maak, echter gooide een zwakke 3e periode roet in het eten. Deze periode werd verloren met 4-1. Hierdoor gingen de ploegen een spannende laatste kwart in, 6-6 tussenstand. Met een goede laatste periode trok de thuisploeg aan het langste eind. De mannen van Remko Hofman zullen met gemengde gevoelens teug kijken op de wedstrijd die verloren ging met 9-8.

 

Dank gaat uit naar Gijs van Ouwerkerk voor het uitstekend vervangen van de keeperspositie.

Doelpuntenmakers:
Oscar Visser 2
Maurice Dentro 2
Yannick van den Burg 2
Kevin van Baarle 1
Frank Bot 1

Door Yannick van den Burg