Ook dit jaar zal sinterklaas zijn verjaardag weer bij ZPB vieren. Hij doet dit op zondag 3 december.

Het grote snoep-, speel- en sinterklaasliedjeszingfestijn start om 11.30 uur in clubhuis  De Put. Om een uur of 14.00 zal het dansen, cadeautjes uitpakken voor de lieve kindertjes van ZPB weer afgelopen zijn.

Ook dit jaar vragen wij weer een bijdrage van € 5,-. Hiervoor krijgen uw kinderen niet alleen een leuk presentje maar ook limonade, snoep en nog meer snoep. Hoofdpiet sint ontvangt de bijdrage graag digitaal op zijn rekening (NL09INGB0009139877 op naam van M. van Baarle).

Omdat we graag wat meer over de kinderen willen weten en hoeveel we er mogen verwachten verzoeken we u om uw kind(eren) op te geven via het volgende formulier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdte03bBy3E7YsiQljHUuqADkfFxJxnqJBo3nMsPI0EL6l5Ew/viewform

Graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk 27 november, zodat de Sint de juiste cadeaus kan laten inpakken.

Zoals ieder jaar zal het weer een groot feest worden met de sint, zijn pieten en alle kinderen van ZPB! Kortom een feest waar je bij wilt zijn. Voor vragen of opmerkingen schroom niet te mailen naar jeugdplezier [dot] zpb [at] gmail [dot] com.

Blijf lief en tot 3 december!

De Jeugdactiviteiten Commissie van ZPB