Beste leden,

Vanaf 1 november zijn wij samen met beide Jumbo winkels in Barendrecht van start gegaan met een unieke actie. Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij Jumbo Barendrecht sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen! En dat alles geheel gratis!

Sparen jullie al mee? Bij elke € 10,- aan boodschappen bij Jumbo Barendrecht ontvang je een zegel. Elk product kan op basis van een aantal zegels bij elkaar gespaard worden. Heb je het aantal zegels bij elkaar gespaard, dan kun je deze bij de servicebalie van Jumbo Barendrecht inleveren. Je krijgt dan een unieke code, welke je dan weer op www.myclubstore.nl kunt activeren. Vervolgens selecteer je jouw product en kun je dit product zelf personaliseren met eigen naam, nummer en/of initialen. Je krijgt aan het eind van de actie een bericht wanneer je deze kunt afhalen in de supermarkt.

Het leuke aan deze actie is ook, dat we op deze manier een mooi bedrag kunnen ophalen voor de vereniging. Bij elke aankoop met de te ontvangen unieke bestelcodes gaat er een deel van de waarde van het product naar onze clubkas. Ga daarom vanaf 1 november naar de Jumbo en trommel al je waterpolo- & zwemvrienden op om ook te sparen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om met z’n allen gepersonaliseerde slippers te hebben? Vraag aan vrienden en familieleden jou te helpen met sparen. Hoe meer zegels, des te meer clubartikelen kun je met jouw naam erop gratis aanschaffen.

Ook zo benieuwd voor welke artikelen jullie mee kunnen sparen? Ga dan vanaf naar www.myclubstore.nl