Het was een goede wedstrijd van ZPB H&L Productions Dames 1 in eigen bad, maar helaas kon er niet gestunt worden tegen de koploper Polar Bears en bleef de teller op nul staan.

Na een goede eerste helft met mooie doelpunten van Lisette van den Burg en Lupi Lopez Caridad keken de dames van ZPB tegen een nipte achterstand aan van 2-4. In de tweede helft lukt het de dames van ZPB niet om de aansluitingstreffer te maken. De voorsprong van Polar Bears werd uitgebreid naar 3-6.

In de derde en vierde periode bleven de dames van ZPB hard knokken om de achterstand kleiner te maken. Met nog twee minuten op de klok in de laatste periode keken de dames van ZPB tegen een knappe achterstand aan van 6-10. Door het ontbreken van scherpte in de laatste minuten werd de wedstrijd met 7-13 verloren.

Met veel vertrouwen en opgeheven hoofd gaan de dames van ZPB verder op jacht naar het eerste competitie punt.

Lisette van den Burg goed voor 3 doelpunten

Doelpunten: Lisette van de Burg (3x, zie foto), Lupi Lopez Caridad, Karlijn Fokke, Manouk van Neutegem, Tess Kok.

Tekst Tess Kok
Foto’s Katrin Peijer

Meer foto’s van deze wedstrijd op: https://www.flickr.com/gp/145847816@N07/J8JWVT