Afgelopen zaterdag, na een spannende wedstrijd van Dames 2 tegen Donk 2 heeft de damesselectie in het clubhuis Sinterkerst gevierd.

Het was de bedoeling dat iedereen een klein kadootje en een gedicht zou maken voor degene die door het lot aan je was gekoppeld. En helemaal niemand had zich er gemakkelijk vanaf gemaakt. Gedichten waarbij met een knipoog de eigenaardigheden werden belicht of waarbij gewoon iets aardigs werd vermeld.  Voor onze eerste sluitpost was 1 knipoog niet genoeg want zij had maar liefst zeven A-4-tjes nodig om van onze “inspecteur in spé” haar eigenaardigheden te beschrijven. Dan kan je je natuurlijk afvragen of de ene lang van stof is of de andere zoveel eigenaardigheden heeft. Uit lijfsbehoud door ik daar nu geen uitspraken over.

Om de sfeer extra te verhogen was er een Karaoke set gehuurd. Enige gehoorschade bij degene die vlak bij de boxen zaten was niet te voorkomen. Gelukkig hebben de dames die het minste nodig tijdens het waterpolo. Ik denk wel dat al de talentenshows die Nederland rijk is zich de moeite kunnen besparen om bij ZPB te komen scouten voor zangtalent want dat gaat hem echt niet worden.

Verder had iedereen zich weer enorm uitgesloofd in de keuken of in de winkel. Hierdoor stond een aanzienlijk deel van het clubhuis weer vol met allerlei lekkere dingen. Calorieën-meters werden speciaal voor deze avond uitgezet en ook de term Powerfood heb ik niet langs horen komen.

Maar het was wel enorm lekker en daar gaat het toch ook om.

Tenslotte wil ik “Robert Broekers stofferingen”, “Transportbedrijf C. Groenenboom B.V.” en “De Karaokeconcurent” bedanken dat zij deze gezellige avond hebben mogelijk gemaakt.