Het bestuur van Regio West is een warm voorstander van Sportstimulering. Vanuit het wedstrijdzwemmen wordt hier m.i.v. januari 2017 invulling aan gegeven door het verzorgen van clinics. De clinics staan onder leiding van een trainer uit de Regio West die zijn/haar sporen verdiend heeft en wordt geassisteerd door trainers van verenigingen uit de Regio West. Tijdens een clinic wordt een slag of een onderdeel van het wedstrijdzwemmen behandeld en per clinic zal steeds een ander onderdeel aan de orde komen. Dit keer wordt aandacht besteed aan de vlinderslag.

De clinic vindt plaats op 27 januari 2018.
Locatie: Zwemcentrum Rotterdam, Annie M.G. Schmidtplein 8, 3083 NZ Rotterdam (tegenover winkelcentrum Rotterdam Zuidplein)
Tijdstip: 14.00 tot 15.30.
Doelgroep: De clinic is voor junioren en jeugd zwemmers, meisjes van geboortejaar 2006 t/m 2002 en jongens 2005 t/m 2000.

Uiterste aanmelddatum: 23 januari 2018 24.00 uur.

Op donderdag 25 januari 2018 ontvangen de deelnemers een mail met gedetailleerde gegevens.

Er worden geen eisen gesteld zoals snelle tijden, alle zwemmers die graag wat extra’s willen leren en nog beter willen gaan zwemmen kunnen deelnemen.
Er worden vanuit de regio geen materialen verstrekt, dus neem zelf je plankje, pullboy en zoomers mee.

Deelname vindt plaats op volgorde van aanmelding en is voor de deelnemers zonder kosten. Dus meld je direct aan via het formulier op de website van Regio West (klik hier). Er is vanwege de ruimte in het bad en de veiligheid een limiet aan het aantal deelnemers.