Nadat afgelopen jaar Bas Benningshof (2003), Dominick de Waal en Coen Frkovic (beiden van 2005) geselecteerd waren voor Jong-Oranje, mocht vrijdag 2 februari de lichting van 2006 zijn opwachting maken voor de testdag in Zeist. Er waren meerdere jongens en meisjes uitgenodigd voor deze dag in Zeist. Helaas zijn ze niet allemaal geselecteerd, maar we zijn als vereniging zeer verheugd om te melden dat,

Luna van Hoff, Daphne Kiers, Jara Kraak, Jana Kanjir, Syb Willekens,

zijn geselecteerd voor hun leeftijdsgroep in Jong-Oranje.

vlnr: Samantha Kooij, Jana Kanjir, Daphne Kiers, Luna van Hoff, Coen Frkovic, Dominick de Waal, Bas Benningshof(Bas is van 2003, maar is in 2017 geselecteerd). Op de foto ontbreken Syb Willekes & Jara Kraak.vlnr: Samantha Kooij, Jana Kanjir, Daphne Kiers, Luna van Hoff, Coen Frkovic, Dominick de Waal & Bas Benningshof. Op de foto ontbreken Syb Willekes & Jara Kraak.

Als je deze jongeren vraagt wat ze willen bereiken of wel doel ze hebben bij Oranje dan antwoorden ze allemaal dat ze graag zo lang mogelijk bij Jong-Oranje willen blijven trainen en zoveel mogelijk willen leren. Grote dromen durven ze niet hardop uit te spreken. Nuchterheid of bescheidenheid? De toekomst zal het leren!

Namens heel ZPB, gefeliciteerd met dit resultaat en wij wensen jullie veel leerzame trainingen en nog meer succes!